ABDITV GROUP

Carita Lucu Bahasa Sunda

Cerita Lucu Bahasa Sunda original ieu mah bikinan kang Iwam Amazon, tah kieu caritana. siap siap we pada ketawa ya.. haha..

ANGIN PANG GEDENA

Jafar : Jang, apal teu angin naon nu pang gede2na?, Ujang : Angin puyuh.., Jafar : salah.. leutik atuh puyuh mah, Ujang : Angin Topan, Jafar : salah.. leutik topan mah tuh anak kang bule. Ujang : Angin Tornado.., Jafar : Tornado gede, tapi aya nu leuwih gede.., Ujang : angin naon atuh?
Jafar : angin Puting Beliung, Ujang : gede keneh tornado atuh, Jafar : nya gede keneh puting beliung atuh jang.., Ujang : naha..?, Jafar : Angin puting beliung geus bisa ngaruksak kampung, eta sakitu kakara putingna jang, kumaha lamun nu datang Susuna.. Susu Beliung..

SUSU JELEMA
Ujang : kang, kunaon nya ari susu jelema ngan dua, ari susu ucing aya dalapan? Bule : nu kitu ditanyakeun, dua oge pikabitaeun… komo 8.. Ujang : eta mah lain jawaban atuh, Bule : tuh tanya ka si oblenk, Ujang : tah kunaon blenk susu ucing 8 ari jelema ngan 2 ? Bule : tah eta puguh nu nyieun urang kungsi bogoh ka ucing teh.. pentilna aya 8 jang…😁 Ujang : euweuh nu bener jelema teh

Ide Cerita IWAN AMAZONE
IG : iwan.amazzone

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *