Carita Bobodoran Sunda

Carita bobodoran sunda paling lucu Ide : Iwan Amazone

  1. Hileud bulu

Anggun : Blenk, urang mbung diuk didieu, pindah.. maneh nu didieu, urang didinya
Oblenk : Emangna kunaon gun ?
Anggun : Urang mbung diuk deukeut tatangkalan, bisi aya hileud bulu.. sieun ararateul
Oblenk : Halah sia, sieun ateul ku hileud bulu, tapi ku hileud bulu urang maneh teu sieun
Anggun : Atuh hileud bulu eta mah moal matak ateul, malah mah bisa ngaleungitkeun ateul..
Oblenk : Dasar kau wanita gatal..
Anggun : Hayu atuh garoan ku hileud bulu maneh blenk, urang keur ararateul yeuh..
😂😂

  1. Ditolak

Ujang : Gun, maneh kan awewe, urang rek nanya
Anggun : Rek nanya naon jang ?
Ujang : Mun urang nembak awewe, kunaon sok dijawabna teh, moal bobogohan heula, rek fokus sakola. Atawa can meunang bobogohan ku kolotna. Kunaon kitu wae nya ?
Anggun : Maneh nyaho teu eta artina naon ?
Ujang : Emang naon artina gun ?
Anggun : Eta artina maneh goreng jang.. haha
Ujang : Dasar.. lain mere solusi kalakah ngaledek
Anggun : Geus tarima kanyataan jang
😂😂

  1. Bulu dada

Bule : Gun, maneh resep lalaki nu dadana buluan nya ?
Anggun : Nya enya atuh, katingalina teh jantan
Bule : Urang oge pernah make krim penumbuh bulu dada, manjur eta krim
Anggun : Manjur naon ? buktina dada maneh teu buluan le
Bule : Eh.. kela can anggeus urang ngomong. Urang make krim na di dada. Kusabab kahujanan, nyuruluk ka handap gun. Tuh tingali di handap leubeut gun. Manjur lain?
Anggun : Eey.. dasar
😂😂

  1. Buleud tapi bau

Oblenk : Le, urang tetebakan yu..
Bule : Ah sia mah kawas budak wae blenk. Sok atuh..
Oblenk : Yeuh le, naon nu buleud, herang, dicabak biye, diambeuan bau, naon cik?
Bule : Naon nya.. asa karak ngadenge tetebakan teh
Oblenk : Nyaho teu ?
Bule : Taluk blenk, naon jawabanna ?
Oblenk : Tah.. aya tai manuk di hulu sia le..
Bule : ( ngarampa sirahna, keuna tai manukna, diambeuan ), Goblog sia blenk lain ngomong tatadi sia teh..
Oblenk : Hahaa..
😂😂

  1. Can Mandi

Bule : Gun, geus sore yeuh.. maneh geus mandi can ?
Anggun : Can.. urang mah can mandi. Rek naon kitu.. rek ngajak jalan ?
Bule : Heunteu..
Anggun : Moal ngajak jalan rek naon nanyakeun urang geus mandi ncan ?
Bule : Lain kitu.. mun maneh can mandi, kadieu ku urang dimandian..
Anggun : Si goblog dasar mesum..
😂😂

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.