Kumpulan Cerita lucu

3 Cerita Bodor Sunda

Cerita bodor sunda selalu saja menghibur,baik dari kalangan muda maupun dewasa.Berikut Abdi TV kumpulkan 5 cerita bodor sunda.

Panyakit koneng

Pasien:kumaha dok, abi teh boga panyakit naon?.Dokter:bapak teh boga panyakit koneng.Bapak:leres eta teh dok?naon tanda-tandana?.Dokter:tanda na nya eta waos bapak koneng.

Lini lokal

Si Oded karek umur tilu taun sarena masih ngagulung jeung indungna,hiji mangsa manehna nanya ka indungna.

“Ma…upami bapa uih nyaba kunaon sok kaleresan aya lini ?”

“Keur usum lini meureun !” jawab indungna pondok.

“Minggu kamari basa bapa kenging tilu dinten dilembur, eta lini meni noron kitu nya ma,wengi kahiji 5,5 skala ritcher, wengi kadua 6,5 skala ritcher, komo wengi katilu mah basa bapa enjingna bade nyaba deui, euleuh etah dugikeun ka 7,5 skala ritcher,sareng subuhna aya lini susulan langkung rongkah…hiih oded sieun aya lini deui ma…!”

“Hayang teu diganggu lini deui…oded ?”

“Hoyong pisan ma…!”

“Tah engke lamun bapa hidep datang, sarena pindah dikamar sejen nyah!”

Tukang Copet

Di salah sahiji kios dompet, saurang pamuda anu leungeuna pinuh ku tato keur anteng cinekul milihan dompet.
” Mangga kang…ieu kaluaran enggal asli tina kulit dinosaurus, tah pami nu ieu tina kulit godzila !” ceuk tukang dompet.
” Aya model sejen ?”
” Sadayana ge sami kang…model anti copet..ngan nu benten teh rantena panginten…aya nu saageung rante anjing, tah upami hoyong saageung rante kapal kedah pesen heula !”
” Jadi sia nu ngabangkrutkeun pakasaban aing teh !” ceuk eta pamuda ujug ujug nyeuneu.
” Maksad akang ?”
” Paingan kabeh jalma, make dompet anti copet da tisialing nya ?”
” Sae atuh kang, meh aman !”
” Sae sae tai pedut…buktina panghasilan dewek ngurangan !”
” Jadi akang ge tukang dompet oge kitu ?

“Lain !”
” terus naha beut aambekan?”
” aing teh tukang copet goblog!!

berikut referensi lain bobodoran sunda

Facebook Comments

One thought on “3 Cerita Bodor Sunda

  1. Mantapppp surantap
    Smoga AbdiTv jaya terus di udara
    Dab semakin terdepan
    Aamiin ya robbal allamiinšŸ¤²šŸ¤²šŸ¤²

Leave a Reply

Your email address will not be published.